Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 septembrie 2012

STEP by STEP pentru realizarea corecta a unei manechiuri frenchUnghii french construite cu gel, atat simple cat si cu diferite modele 


Pentru voi am pregatit un step by step care poate la prima vedere vi s ar parea simplu si prea plictisitor, fiind vorba de construirea din gel a unui french alb in forma atat patrata cat si rotunjita, de lungimea medie. Am subliniat simplu, deoarece construirea unui french adevarat nu este nici pe departe ceva simplu.
 Toate concursurile din domeniul unghiilor sunt pe tema construirii unor unghii french. Deoarece la construirea unui french simplu manichiurista isi arata toate cunostintele de stapanire a pensulei si a materialelor de baza. Realizarea unui french perfect necesita mult exersat, cunostinte aprofundate legat de:
  1. asezarea corecta a sablonului,
  2. modul de prelungire a bazei unghiei
  3. trasarea perfecta a liniei smile
De aceea m am gandit ca poate pentru multi dintre vizitatorii acestei pagini o sa va fie de ajutor acest mic step by step. Sper sa va placa si sa nu va plictiseasca !

1. Pregatim unghia naturala in mod corespunzator, impingem cuticulele, pilim suprafata unghiei sa fie abraziva cu o pila de duritatea 100/100


2. Aplicam primerul si dupa uscarea totala Bond. Urmeaza gelul Bonding Sealer, care se va aplica in strat foarte subtire doar pe unghia naturala si-l punem in lampa pt 1 minut. Apoi vom aseza sablonul.


3. Sablonul va fi continuitatea perfecta a unghiei naturale si trebuie sa se potriveasca perfect la colturi (daca este nevoie cu forfecuta putem modela sablonul la forma dorita).


4. Cu gel de constructie Master gel, vom construi marginea libera a unghiei, in strat cat mai subtire. Dupa ce se intareste in lampa 3-4 minute se va aplica gelul pentru prelungirea bazei, si vom forma negativul perfect a liniei de "zambet".


5. Gelul Natural se va intari in lampa uv 3-4 minute


6. Cu o pensula pt. gel numarul 4, vom aplica gelul alb Fiber, si dupa intarirea ei, vom acoperi toata suprafata unghiei cu gel de modelare 3in1. Nu uitam sa formam curba C, care va fi punctul de sustinere a unghiilor false.


7. Dupa intarirea gelului de modelare (3-4 minute), cu patratele de sters si lichid de fixare vom sterge suprafata unghiilor, dupa care se finiseaza suprafata unghiilor, pilind cu o pila fina (180) liniile paralele si marginea libera, apoi suprafata. Cu un buffer vom netezi si mai mult suprafata.
                                                                                                       

8. Redam luciul cu gelul Top gel si cuticulele le vom hidrata cu ulei special. Suntem gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu